Verzenden en retourneren


Alle pakketten worden verzonden via Bpost of DPD. Bij het afronden van uw bestelling krijgt u dan ook de mogelijkheid om te kiezen wat voor soort levering u graag wenst.

 

Verzending België

Verzendingstarieven
Bpost levering in een afhaalpunt€ 4
Bpost thuislevering€ 5.70 

 

Verzending Nederland
Verzendingstarieven
DPD levering in een afhaalpunt€ 7.50
DPD thuislevering € 10.50

 

Retourneren
Volgens de Wet van 21 december 2013 (Wetboek van Economisch Recht) heeft de koper het recht om aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
In dit geval dienen de producten ongebruikt, in originele staat, op eigen risico en kosten teruggestuurd te worden naar Little unique, Kerkakker 57, 2380 Ravels, België.


Een retourzending wordt enkel geaccepteerd na uitdrukkelijke goedkeuring om het product te retourneren. Retours worden niet meer aanvaard na deze 14 kalenderdagen. Indien de koper het bedrag reeds betaald heeft zal de verkoper dit bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen terugbetalen. Dit geldt niet voor de op maat gemaakte producten. Op maat gemaakte producten kunnen niet retour genomen worden.


Merkt u bij levering op dat er iets mis lijkt met het product? Of past het toch niet? Contacteer ons dan zo snel mogelijk, uiterlijk 3 werkdagen na levering, zodat we samen met u het probleem kunnen bekijken. Hiervoor kan u ons steeds bereiken via onze contactpagina, sociale media kanalen of op Little-unique@hotmail.com

 

Let op! Sale items of bedrukte kleding kunnen niet geruild of geretourneerd worden!