Wie zijn wij 

Welkom bij Little Unique, waar creativiteit en unieke kinderkleding samenkomen!

 

Wij zijn Hanne en Kirsten, twee enthousiaste schoonzussen met een passie voor mode en creativiteit. Laat ons je meenemen op een reis door ons verhaal.

 

Hanne (rechts op de foto) heeft een opleiding in mode en creatie gevolgd in het middelbaar en is momenteel in afwachting van de komst van haar eerste kindje. Haar hoofdberoep? Kleuterleerkracht.

Kirsten, aan de andere kant, heeft naailessen gevolgd in avondschool en is eveneens kleuterleerkracht in haar dagelijkse leven.

 

Onze creatieve reis begon op een doodgewone woensdagnamiddag, toen we besloten om samen 'crea-namiddagen' te houden. Elke week stortten we ons in een nieuwe creatieve hobby, van epoxy tot houtbranden en schilderen. Uiteindelijk ontdekten we onze ware passie: naaien. Dit bracht ons op het idee om ons eigen kledingmerk voor baby's en kinderen op te richten - 'Little Unique'.

 

De naam 'Little Unique' staat voor het unieke karakter van onze kledingstukken. Alles wordt in kleine oplages met de hand gemaakt, zodat jouw kindje altijd in een originele outfit kan rondlopen. Bij ons ben je niet gebonden aan standaard keuzes. Je kunt je eigen stofje selecteren, het gewenste kledingstuk kiezen en zelfs personaliseren met bedrukkingen naar jouw wens. Wij luisteren naar wat onze klanten willen, en dat maakt Little Unique echt bijzonder.

 

Omdat we beide kleuterleerkrachten zijn, werken we aan Little Unique in onze vrije tijd, buiten onze reguliere werkuren. Dit betekent vaak lange avonden en weekenden werken. Maar we doen het met liefde, want het resultaat is altijd een unieke creatie voor jouw kleintje.

 

We heten je van harte welkom in de wereld van Little Unique,  waar we met liefde unieke kledingstukken maken voor jouw kindje. Laat je creativiteit de vrije loop en stel jouw perfecte outfit samen - we kijken ernaar uit om samen met jou iets unieks te creëren!

 

Vergeet niet dat als je iets bij ons koopt, je niet alleen een super leuk item in huis haalt, maar ook onze droom steunt, dankjewel daarvoor! 

 

Heel veel shopplezier!

 

Liefs, Hanne & Kirsten